Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
16-12-2020 19:12 #7558 SP
Member

Originally Posted by
dronology
La GAMERS.RO eroarea e umană.
Mai devreme am primit un mail cu expedierea comenzii la prețul redus cu 10% și, evident, am cerut anularea comenzii. Cei de la GAMERS.RO nu au avut bunul simț să mă sune ca să mă întrebe dacă accept să îmi trimită comanda modificată unilateral sau măcar să își ceară scuze pentru eroare. Nici măcar un mail în acest sens. Aș fi putut să las curierul să vină și să refuz comanda...
Attachment 292222
La fel am pățit când am făcut precomandă la
Hyrule Warriors: Age of Calamity cu o vreo zece zile înainte de data lansării. În ziua lansării i-am sunat să îi întreb dacă au trimis jocul și au zis că nu îl au pe stoc, poate săptămâna viitoare. Evident a trebuit să anulez comanda și să caut jocul în altă parte. De asemenea cei de la GAMERS.RO nu au trimis nici un mail și nici nu au sunat să mă anunțe că sunt probleme. După incident HWAoC nu a mai putut fi comandat câteva săptămâni.
Asta e experiența mea cu GAMERS.RO. Eroarea e umană.

Same here!
Rămân fidel jocurinoi.ro, care, până acum au onorat toate comenzile la timp și la prețuri foarte bune/ competitive.