Quote Originally Posted by blackjack2150 View Post
Mda, megasolutie si asta, ce sa zic. Uite dovada:
De samsari n-o sa scapi definitiv oricum si oricat ai incerca. Atata timp cat au bani si timp la dispozitie, vor reusi sa cumpere si ei, fix cel putin ca orice alt cumparator de buna credinta. Also, pana si cumparatorul de buna credinta, daca are nevoie mare de bani, poate fi "convins" usor sa vanda acum pe OLX la pret mai mare, si sa isi ia pentru el data viitoare.
Macar la tombola vietii am avut sanse egale toti.
Aveam pe naiba. Baietii destepti oricum au intrat la tombola cu cate 10 conturi. Cum aveam eu sanse egale cu ei, cand de-abia imi permiteam o bucata?
Cum e acum la Flanco, golesc stocul cei care stau cu scripturi pe paginile magazinelor.
Complet fals. Mie mi-a luat vreo 10-15 minute sa finalizez comanda. Initial m-am grabit si am luat repede dupa care am realizat ca nu mai am bani pe cardul meu, pentru ca nah, inca erau blocati de Altex. Asa ca a durat un pic sa-mi transfer bani de pe alt card. Dupa aceea, mi-am dat seama ca am datele introduse gresit (n-am mai luat de ceva vreme de la Flanco). Bonus, am stat sa verific daca nu cumva se poate trimite mai repede prin alte metode. Deci practic am pierdut timpul pe site... si tot am prins o consola. Plus ca ShpioOn anuntase cu ceva timp inainte:

ShpioOn: Today 08:28 - "In stoc, la Flanco. https://www.flanco.ro/consola-micros...1tb-negru.html"
MonkY: Today 08:46 - "Alta viata decat mizeria vietii de tombola. Am comandat si eu. Sa speram ca nu e inca vreun joc de noroc..."

Deci dupa cum ziceam, cel putin 18 minute de cand a anuntat SphioOn. Cine stie de cat timp era deja pe site... So yeah, timp a fost. Plus ca a mai reaparut in stoc (desi pe mine nu ma mai lasa sa adaug in cos - poate pt. ca luasem deja si e limita de o bucata?).