Quote Originally Posted by lucicleric View Post
Sfat pentru incepatori, sa nu faceti pure black tendency pentru ca o sa spargeti tv-urile. Pure black tendency in lumea 3 si 4 este cancer....bloodborne e mic copil pe langa cele doua lumi....poate doar prin dungeon-ele end game sa fi fost asa greu in bloodborne.
Un joc genial, l-am platinat, dar nu mai vreau sa aud de el dupa experienta pe pure black tendency
Începătorii nu cred ca știu ei ce înseamnă pure black tendency. Am încercat sa explic eu mai sus mai simplu. Pur și simplu după fiecare boss dat jos sa nu cumva sa continua și sa moara in zone. Teleport imediat in Nexus, suicide și apoi continua. Sa nu muriți in corpse mode in zone, in soul mode puteți murii se câte ori vreți ...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

---------- Post added 23-12-2020 at 19:58 ----------

Quote Originally Posted by razzz911 View Post
Joc spirit form ca un noob.. am inelul ala ce imi da putin mai mult hp. Dark souls si bloodbourne sunt cu mult mai grele? Incep sa prind gustul jocurilor de genul.
Dacă ai grija sa nu mori și sa joci in soul mode, e parfum jocul, simplu
Da, DS si Bloodborne sunt mai grele, bosii au mai multe faze etc. Dar sunt niște jocuri care trebuie neaparat jucate dacă îl termini pe asta și începi sa te obișnuiești cu stilul.
Dacă te obișnuiești in asta și in general nu ai probleme, fără discuție poți fără probleme și celelalte sa le joci. Îți recomand sa începi cu DS1 apoi 3, Bloodborne , 2-ul la final ca e mai nașpa decât restul [emoji23]. Și ultimul Sekiro, care e complet altceva

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro