Single post: Clubul Xbox Series X
-
26-12-2020 07:38 #1065 SP
Admin
Mbon... deci dupa aproximativ 30 de ore de gameplay, pot spune ca Xbox Series X e fix ce trebuie. Am instalat si testat jocuri la foc automat. Unul dupa altul, quick resume, download, next, repeat... Am avut FIX ZERO crash-uri sau issues, everything just works. Consola e dead silent... de multe ori m-am dus langa ea sa verific daca nu cumva s-a oprit naibii ventilatorul de tot.
M-a distrat faptul ca in realitate e mult mai mica decat pare a fi in poze. Si pe cat de mica este, pe atat de grea e. It's built like a frickin' tank!
Singurul downside pe care l-am gasit pana acum, este capacitatea de stocare. Pe 1TB, e muuult prea putin (la stilul meu de joc, care cateodata am si 20 de titluri "pe teava"). N-am apucat inca sa testez ce si cum e cu drive-urile pe USB, insa avand in vedere ca are USB 3.1 Gen 1 (adica maxim 5Gbps), parca nu vreau sa-mi bat prea mult capul... asa ca probabil voi lua in curand drive-ul lor extern oficial. Asta daca nu cumva apar si alternative, pt. ca totusi... si cel oficial, tot doar 1TB are. Daca era macar de 2TB, nici nu mai stateam pe ganduri.
Btw, browser-ul e genial. E un full featured browser, Edge-ul pe care-l stim cu totii, dar cu tweak-uri pt. consola si gamepad use. Mai jos aveti si un screenshot cu speedtest-ul pe browser-ul consolei. Dupa cum puteti vedea, descarca cu maximul pe care mi-l permite mie conexiunea Gigabit (927Mbps DL si 470Mbps UL - eu avand maxim 950Mbps si 500Mbps UL). Ceea ce e bine, nu pare a fi limitata consola in niciun fel.
La download de jocuri insa, viteza a variat foarte tare. Unele jocuri le-a tras cu 900Mbps, altele cu 50... As zice ca o medie e undeva pe la 3-400Mbps. Pacat ca nu face ca pe PC, unde aplicatia Xbox descarca simultan mai multe jocuri. Pe XSX e doar unul cate unul.
So, all in all, pana acum consider ca e o consola de 10/10. Imi place design-ul, se misca excelent, silentioasa, rece, ocupa putin. Cu Xbox Ultimate it just rocks.