Quote Originally Posted by MonkY View Post
Dacă tot zici de 2030, eu cred că peste câțiva ani oricum se vor da toate cele peste cap, odată ce se va deschide quantum computing-ul pentru mase. Nu vei mai avea motiv să-ți cumper o consolă sau calculator, totul se va procesa pe telefon sau pe ceas, sau poate pe cine știe ce implant...
N-are legatura cu quantum computing-ul, ala e cu totul altceva, dar, din pacate, se intampla deja ce zici tu cu Geforce Now, Stadia si alte servicii de cloud gaming. Consolele migreaza spre cloud, primul pas a fost facut, console fara unitate optica, jocurile sunt digital download, urmatorul pas probabil va fi totul online, consola o sa aibe hardware minimal, o placa de retea pt net, o iesire HDMI pt TV/monitor si poate un port USB pt controller sau sa mai conectezi niste chestii.

O sa fim 100% la mila gigantilor, n-o sa mai detinem nimic, totul va fi pe baza de abonament.

Ontopic, sper sa apara Uncharted nou pe PS5, desi sunt slabe sanse, daca era asa erau mai multe zvonuri. Si mi-as dori si un Killzone, dar unul care sa fie mai aproape de Killzone 2 decat de Shadow Fall.