Uite, daca as fi un admin asa cum spui tu, pentru ce ai facut mai sus, dar mai ales pentru ca ai luat-o pe aratura si aici (a se citi off topic) si nu e prima data, ar trebui sa te banez. E corect?

De cate ori s-au trecut cu vederea ineptiile tale, daca tot ai reusit sa transformi si thread-ul asta in ceva personal, si tot trolling-ul si off topic-ul si transformarea fiecarui thread al unui joc care prezinta sau nu interes pentru tine, in ceva ce ai fi vrut tu sa fie, dand exemple de jocuri care fac alte lucruri pe care le putea face si jocul respectiv? In ce sectiune se incadreaza asta, daca nu in trolling sau spam?

Te consideri/crezi mai inteligent decat toata lumea dar adevarul este ca esti doar diferit. Traiesti in bula ta si consideri ca toata lumea ar trebui sa simta durerile si suferintele tale, iar cine are o viata care se poate numi normala in societatea noastra si nu-ti impartaseste ideile si este diferit de tine, si nu ma refer doar la oameni ci si la jocuri, la personaje, la povesti, care reprezinta normalitatea in zilele noastre, iti este strain si acuzi ca ti se baga pe gat ceva.

Mai bine deschizi ochii si accepti ipocrizia de care continui sa dai dovada si nu mai faci acuzatii aiurea.

Si PS: asta cu "ce fumezi?" este doar o replica fireasca pe care o dai cuiva care abereaza maxim si care spune ca vede dragoni cand se uita la pisici (intelegi tu metafora).