Cred ca ar trebui sa vezi pe cineva (si nu glumesc) care sa te ajute sa te integrezi, daca te simti asa intr-un forum random de pe internet, unde esti un anonim si unde poti sa fii orice si oricine vrei.

Sunt atatia oameni noi care au descoperit forumul de cand s-a lansat PS5 si s-au integrat super ok si au stiut sa posteze ca oamenii normali. Ei de ce nu au problema asta?

E normal sa fie bisericute, intr-un fel sau altul. Sunt/suntem oameni care ne stim si personal, care am iesit la o pizza si am socializat si in real life. Unii suntem aici din 2008 si ne simtim de parca ne stim de-o viata. Stim cum le cheama pe sotii/prietene sau chiar pe copii. Tu esti un outsider si daca tu nu faci nimic ca sa te integrezi, dar mai ales sa respecti regulamentul, nu prea ai dreptul sa te plangi.

Iar ce faci tu pe thread-uri, este trolling si/sau spam, nu comparatie. Nu poti sa compari orice joc cu orice joc. Unele sunt genuri diferite si nu au nicio treaba. Trebuie sa intelegi ca jocul ala care a iesit si pe care lumea da bani, este viziunea cuiva (nu a ta) si bugetul altcuiva si produsul final este cam ce au vrut ei sa iasa.

Apuca-te de programare si de facut jocuri. Fa ceva asa cum vrea sufletelul tau si dupa aia, asteapta-te la hate gratuit pe internet...just because.

Chiar si eu (cu filmuletele mele simple) imi iau o gramada de hate gratuit de la toti deteptii care se cred mai buni decat mine sau imi dau sfaturi, oameni care nu au facut in viata lor asa ceva sau care nici macar nu intra in sfera lor de interes sa priveasca asa ceva, dar se cred superiori si considera ca au ceva de impartasit, sau pur si simplu intra pt 1s la video si dau dislike.
Asta este internetul si pe scurt, cam asta esti si tu aici.

Ajungi sa ai postari kilometrice despre jocuri pe care nu ai pus mana in viata ta, mai ales jocuri exclusive de console, pe care nici nu ai cum sa le joci.
Si problema e ca ai si pareri pozitive, dar si pareri negetive. Mai ai putin si pornesti o rascoala cand postezi o parere super pertinenta (in capul tau) despre ceva ce ti-ai format ascultandu-i pe altii si parerile lor.

Fa un pas in spate si trage aer in piept. Vezi ca poate unii oameni chiar au un motiv sa-ti spuna ce ti-au spus. Poate nu sunt toti niste cretini.