Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
Cred ca indivizii de pe Softpedia, Computer Games si MyGarage care m-au indemnat sa ma sinucid din 2010 incoace sunt foarte "EDUCATI" si "INTELIGENTI" cu doctorate.
Trebuie sa fii foarte elevat sa-i spui unuia (adica mie) ca esti un vierme, gunoi, ***** calcat de un bocanc, avorton, si altele, inclusiv un bugetar faimos (votant PSD) mi-a zis ca sunt atat de ratat ca ar trebui sa ma inrolez in ISIS si sa ma detonez cu o vesta sinucigasa. Altul ca sa ma prostituez, sa devin gay.
Nu mai spun de amenintari cu bataia si cu moartea, inclusiv unul crocodilu m-a amenintat ca ma cauta la universitate si ma va bate cu casca lui de motociclist.


Inclusiv aici era unul CRBL care mi-a zis ca locul meu ideal ar fi printre "ingeri", asta prin martie.
Sau Xander care ma ameninta ca va gasi o modalitate sa ma "reduca la tacere " sa nu mai imprastii stiri despre Covid pe forum, tocmai cand multi romani inca nu stiau cu ce pandemie devastatoare aveau de a face, inainte sa fie stare de urgenta.


Ce sa mai, avem niste comunitati foarte educate .

Așa ceva nu ar trebui să i se întâmple nimănui. Nu există scuze pentru cyberbullying, amenințări și îndemnuri la sinucidere. Îmi pare rău că a trebuit să treci prin așa ceva. Cred că în asemenea situații ar fi trebuit să apelezi la un adult și la autorități, să le ceri sprijinul.