Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
De care agentie apartii, cu cine ai semnat contractul?
Am semnat cu agentia Iasi insa la telefon i-am prins aletor pe consultanti, cateodata au fost cei din Timisoara de exemplu.

@ioolica: si mie mi se pare ca s-ar incadra la f) si g) insa am mai discutat azi o data cu ei la telefon, am vrut sa ii intreb daca pot achiziona un pachet de promovare in mediul online si la fel am primit raspuns: cel mai bine aleg ceva care sa nu fie interpretabil si sa nu puna semne de intrebare intr-un caz de control, mi-au recomandat din nou ca achizitia sa fie telefon, tableta, laptop, imprimanta, etc.

In aceste cazuri consider ca va conta strict ceea ce crede persoana care va face controlul, daca ea crede ca are sau nu sens acel obiect in activitatea firmei. Daca este cineva care a pornit cu o idee obtuza cum ca potrivite ar fi doar cele recomandate de ei mai sus, ai ghinion. Daca este cineva care gandeste logic, sunt ambele parti multumite si produsul ales ar fi folosit exact in scopul reinceperii activitatii.


Quote Originally Posted by MonkY View Post
E tipic romanesc. Asa a patit si un client (tot pe turism), i-au zis ca poate sa isi ia calculator, licente, etc. Si-a comandat omul calculatorul, licenta de Windows 10 Pro, Office 2019 Pro, Kaspersky Total Security (deci au costat ceva licentele), si dupa ce le-a trimis facturile, aia i-au refuzat plata pt. licente. Pana la urma au achitat doar calculatorul... Cam stupid, if you ask me...

Stii despre ce fonduri era vorba? In cazul nostru banii deja au intrat in contul firmei, urmand ca ulterior sa trimitem toate facturile. Daca ar fi posibilitatea de 1% ca la un control sa trebuiasca sa dau banii inapoi de pe obiectiv, parca nu ar fi o situatie atat de neagra insa daca eu cand atasez facturile, ei le analizeaza pe toate si sansele ca si procent ar fi considerabil mai mari sa-mi ceara banii inapoi, nu as mai risca cu un obiectiv si as merge la sigur cu un laptop sau ceva care sa nu puna semne de intrebare.