Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
Pai majoritatea care o au de pe OLX o au noua de pe la Altex/eMag sau Orange. Deci ai garanție.
Legat de asta, sunt doua probleme. Unu: are garantie ala care ti-o vinde, in caz de probleme e posibil (in functie de magazin si metoda de plata) ca banii sa fie returnati in contul cumparatorului initial. Sau poate ai noroc si ti-i returneaza tie, dar aici apare a doua problema: tu ai dat probabil un pret considerabil mai mare pe olx. Magazinul va returna valoarea de achizitie. Deci se poate ca in caz de probleme sa ramai si fara consola si fara o suma de bani.

Eu am intrebat unul pe olx de faza asta, ce garantie ofera in caz de defectiune daca nu se returneaza consola, imi da banii pe care ii platesc integral. Mi-a zis sa consider ca nu are garantie si daca o vreau asa bine, daca nu, nu. Asta dupa ce scria mare in anunt "GARANTIE". Nu stiu cat de legala e chestia asta, fiind o vanzare intre persoane fizice, dar nu m-ar mira sa fie incadrata la tentativa de inselaciune. Asta ca idee pentru cei care urasc scalperii si chiar vor sa-i pedepseasca pe bune, legal.