Here is my RANT despre ce mi s-a intamplat azi la Altex din Mall Promenada.

Am fost sa vad daca gasesc un radio de masina la Altex din Mall Promenada. La raftul de casetofoane auto gasesc 5 modele dintre care 1 JVC pe care am si vrut sa il cumpar. Logic ca doar acel model de casetofon nu avea pretul afisat, -1 la profesionalism. Il iau in ideea ca aflu la casa cat costa si sa vad daca se incadreaza in bugetul meu. Trec de 5 angajati care erau la sueta pe acolo.... ca deh... ne plangem de salarii si ca e rau in tara asta dar preturile la raft trebuie sa le ale clientii.... Ajung la casa unde vad ca e deja cineva care isi facea un retur. Stau 2 min.... 5 min.... si intreb daca e mai e cineva care sa opereze celelalte 4 CASE DE MARCAT care erau acolo sau trebuie sa astept. Sunt ignorat ca deh..... alte persoane din ALTEX nu stiu sa opereze casele de marcat si ca sa ai parte de acele produse de la ei trebuie sa sacrifici niste timp..... THE CUSTOMER IS OUR SLAVE e moto-ul Altex. Dupa 10 minute de asteptat dupa 1 SINGURA PERSOANA am reusit sa aflu si eu care era pretul pt acel casetofon pe care ALTEX, in their GOD LEVEL, au binevoit sa ma lase sa accesez acel produs am reusit sa il cumpar.
Intrebarea mea pt userul ALTEX/MG e cum e posibil ca intr-o lume in care ne revoltam ca ard spitalele ei inca mai au TUPEUL sa considere ca sunt mai presus de cloaca de incompetenti din politica ????!!!!