Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
02-03-2021 00:13 #4871 SP
Banned

Originally Posted by
Striker09
Incerc si eu... chiar daca e o doleanta imposibila. Daca e cineva care renunta la comanda... sunt aici sa o primesc cu bratele deschise. Am comandat inca din precomanda (17.09.20 cred) la eMag dar dupa o luna de utilizare, prin decembrie, a inceput sa-mi dea eroare 108255 ceea ce e aproape decesul consolei. Am trimis PS5-ul la garantie inapoi pentru remediere, nici nu i-a interesat pe cei din marea corporatie si au trimis banii inapoi fara prea multe explicatii. Ma vad in ipostaza de a da refresh fara mari sanse (din ce vad) de a mai gasi ceva.
1. Daca cineva vrea... Multumesc.
2. Nu cumparati fara garantie!
nu inteleg punctul 2 - nu cumparati fara garantie. pai tu aparent din ce zici ai avut garantie si tot ti-ai luat-o urat de la eMAG.
deci ai avut garantie la consola, ai dus-o sa o repare sau sa-ti dea una noua si astia ti-au dat banii inapoi? e incredibil ce am citit acum esti nebun. pai si garantia aia de care stipula eMAG-ul ca o sa benifciezi de ea pentru produsul cumparat de la ei, ce s-a intamplat cu ea?
au voie sa faca asa ceva gen? nu mai inteleg nimic, asta e fix bataie de joc jur, cred ca daca mi se intampla asta ma duceam la eMAG acolo si faceam o criza de epilepsie esti nebun
)