Quote Originally Posted by MadDoc View Post
PS: Agrafa se baga in atomizor.
Da, ok. Si multumesc! Totul era de la impuritatile adunate in rezervor dar cu noul incarcator de baterie s-a rezolvat. Facusem cadou o tigara intreaga dse901 plus incarcatorul lui varmiu si nu mai aveam eu, dai mai intii cu adaptor usb de 100 miliamperi, apoi am descoperit pastroul... Probabil avea ceva atomizorul din fabricatie, inainte tot asa facea cu toate ca nu-i prea des folosit. Poate trebuia sa strecor cafeaua mai bine prin vata Oricum am aruncat de mult lichidul ala iar pe joye510 nu mi-a facut deloc figuri ca pe atomizorul de mai sus. Am scris eu mai sus cu caramelizarea... Sint mai multe variante posibile. Bateria originala m-a salvat, amperaj bun.

Cica soldatilor rusi in loc de ratia de tigari zilnice li se vor imparti caramele. Mai bine RY-4, tot caramele sint.

Si tot cu rusi, povestea taicamiu ("pe vremea lui"), unii rusi nu stiau cum se folosesc plicurile de ceai, era inventie noua, le puneau in gura cu atza atirnind si beau din cana apa calda indulcita... Si umblau asa... Acum le folosim si la tigarile electronice.