Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post

O discuție destul de interesantă și pune o întrebare bună.

De ce apare Bill Gates la TV să vorbească el despre virus știind că nu a lucrat niciodată în domeniu.

De aia și tot apar teoria ale conspirației

Nu a lucrat, dar fiind miliardar, si-a permis sa se documenteze .
De vreo 5-10 ani e interesat de pandemii, de cand probabil gripa aviara si gripa porcina i-au afectat afacerile.

Si pentru ca e virusofob si draconic privind regulile de curatenie si igiena, la fel ca multi americani care au fobia fata de virusi.

Ca idee, in 2005-2010, cand au izbucnit pandemiile de gripa aviara si porcina, nu existau instrumente de lucru pentru munca online si scoala online, curieratul era inca la nivel de "postasul care aduce scrisori/comenzi" sau omu' cu pizza in multe tari.
Neexistand telemunca, masurile de carantinare implementate prin 2005-2010 chiar ar fi dus la faliment si colapsul economiei mondiale si paralizarea totala a societatii pe langa care recesiunea din 2008 ar fi fost parfum.
Amazon era inca un bebe, Glovo nici nu exista, sa comanzi de pe net era un taboo.
Si au murit mult mai multi oameni de la gripa porcina decat de la coronavirus, cifrele posibil sa fi fost mai mari decat cele oficiale.

Se recurgea doar la omorat gaini si porci aiurea!

Iar guvernele din Europa si America, majoritar conservatoare de dreapta , care erau la putere prin anii 2000', nu erau preocupate de sanatatea populatiei, ci mai mult de razboiul cu teroristii si imbogatit cu petrol din Irak.
Iar corporatiile Big Tech , retelele de socializare, ONG-urile si organizatiile ONU nu erau atat de puternice sa preseze guvernele sa impuna carantina generala la nivel mondial si sa genereze miscari si trenduri progresiste de stanga.