Quote Originally Posted by mladin86 View Post
Nu am duplicat nimic, am vrut doar sa lamuresc ca va fi folosita iesirea 2.1 hdmi si ca e revelant sa achizitionezi si un TV de generatie noua, odata cu PS5, caci de aici a pornit discutia.
Daca nu am reusit si doar am creat off topic gratuit, atunci regret, mai mult nu s a putut si eu oricum ma opresc aici.
Pai nu e asa. Asta e problema. DLSS-ul tot ce face e un upscaling software (ca si cum l-ar face TV-ul) dintr-o rezolutie mai mica. Dar daca un joc va avea 4k upscaling prin DLSS-u de la AMD (FFXSR sa-i zicem) care oricum nu este nici pe departe sa fie lansat "in curand":
AMD has remained quiet about FidelityFX SuperResolution as the company doesn't want to showcase the technology in an unfinished state.
...atunci jocul va fi randat tot la o rezolutie foarte mica (poate chiar 720p - ca sa rulezi 4k cu dlss-equivalent nu ai cum sa sari de la 1080) ceea ce-l va face sa arate oribil (vezi video de aici din spoiler unde zice ca e disgusting in sensul ca se vede ca e way lower resolution, dar sa te uiti mai tarziu 10 sec, pe la 17:30, cand roteste camera, sa vezi cum face jos pe ecran strada - aia e DLSS si se vede nasol)

...deci TV-ul va avea tot semnal de rezolutie mica si va merge si pe HDMI 2.0 (adica 1080p 120fps sau, unele TV-uri ca al meu, chiar si 1440p cu 120fps).

Daca vrei/vreti, putem muta discuta in alta parte si sa o continuam, pentru ca multa lume este indusa in eroare de acesti termeni de marketing facuti special ca sa pacaleasca si consider ca este un subiect destul de interesant