Fiecare face ce crede de cuviinta cu banii. Si eu am luat de pe StockX si dupa cum am mai spus nu regret banii dati in plus, am preferat sa platesc in plus pentru o tranzactie sigura, decat sa ma cert cu toti "afaceristii"de pe OLX care vor sa stoarca de la tine o plata in avans, sa-ti dea o teapa cu o factura si o garantie false sau mai rau: o caramida in colet. Faptul ca stau cu F5 zilnic pe ofertele din Romania ma face sa pierd mai multi bani, cand au fost stocuri pe Emag am pierdut aproape o zi de munca si ghinion: exact la minutul de aur eram ocupat cu altceva si nu am prins consola. Garantia mi-o asum, daca o sa am ghinion, nu dau faliment din asta (mi-am cumparat si masina noua si am renuntat la garantie din cauza preturilor aberante ale reviziilor la reprezentantele din Romania). Ca fapt divers inca detin un PS3 si un PS4 Pro, dar copiii au crescut si vor sa se joace online simultan, deci oricum aveam nevoie de inca o consola si nu avea rost sa investesc tot in PS4. Consider ca e alegerea fiecaruia in functie de posibilitati.

---------- Post added 13-03-2021 at 21:36 ----------

Quote Originally Posted by bpoearth View Post
daca mai aveam si ps4 acum si nu-l vindeam clar ma durea in pix si mai mult decat atat, insa na.
Practic ... vrabia din mana si cioara de pe gard ... in speranta de a lua un pret bun pe PS4 cu care sa acoperi o parte din pretul PS5.