Acum nici nu este rentabil să ne dorim RTX and .... fiindcă un 3070 are prețul recomandat de vânzare exact costul unei console next-gen și anume 500$, dar dacă o consolă ar fi posibil să o iei la preț standard, un 3070 sub 6000 lei nu cred că mai este acum, deci de 3 ori prețul !

Nu sunt împotriva unui remake bun - Resident Evil 2 Remake a dat tonul și cred că e foarte ok. Dar în principal ar trebui să se focuseze pe jocuri noi din serii consacrate sau chiar noi producții. Din acel articol am înțeles că se renunță la inovație și la noi producții în favoarea acesto remake-uri, ceea ce mi se pare un lucru greșit. Remake-uri pentru noi jucători sau nostalgici sunt binevenite, dar mai bine investesc și scot un titlu nou care să dea pe spate decât să tot refacă jocuri vechi dar foarte bine apreciate.

Îmi dau seama că este o decizie financiară la finalul zilei dar pe termen lung efectele acestui trend nu cred că sunt benefice. Tot mai multe remake-uri pentru bani și fără inovație și riscuri sau muncă pentru a îmbunătăți o formulă de joc.