Eu sunt curios de o chestie - si intreb asta mentionand faptul ca am vazut toate videos de prezentare oficiale + carteva previews - au zis vreodata ca este genul asta de joc, ca nu are saves si ca este atat de greu overall? Pentru ca eu nu tin minte sa-l fi prezentat ca pe asa ceva pana acum la lansare.

Si cel mai probabil, asa si-au luat foarte multi teapa cu precomenzile si asta a fost motivul pentru care au vandut mai mult decat normal. Asa ca ma astept sa-l vad pe olx in cateva zile.

Also, pentru cine joaca, jocul are cumva mai multe dificultati? Chiar ieri vorbeam cu un prieten care zicea ca asteapta sa-si ia PS5 ca sa ia jocul asta si sa-l joace pe Easy.

Referitor la lasat consola in stand by - eu nu-mi pot imagina sa stau fara asa ceva. Si nu, consolele - cel putin ale mele - nu fac galagie in stand by. Dorm in camera cu PS4 base, PS5 si Xbox One X, toate in stand by si nu fac deloc galagie. Intr-adevar, odata la cateva ore, mai porneste un sunet ffffff mic, probabil cand verifica de updates, dar in rest nu se aude absolut nimic. Iar eu sunt foarte deranjat de astfel de lucruri de fel.

Iar referitor la discutia de mai sus, da, este in regula sa ne plangem (inclusiv aici) de astfel de practici, pentru ca sunt facute doar ca sa te faca sa le joci jocul cat mai mult, la fel ca Souls games. Sunt jocuri facute foarte prost special si e pacat, pentru ca sunt jocuri bune.

Dar asa cum la Souls games s-au gasit metode prin care sa se schimbe putin reteta ca sa acomodeze o plaja mai mare de jucatori, la fel se poate face si aici daca se vrea. Cine vrea sa-si manance nervii, sa joace pe Hard Mode care sa fie chiar Hard. Iar pentru restul, sa existe un Easy Mode care sa permita si save points si gata. Asa cu siguranta ar vinde mai multe unitati si ar fi toata lumea fericita.