Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
@Alex Khan Doar pentru că alții pot face cea ce tu nu poți nu este motiv de ură.


@Alex Khan educație financiară cumperi moneda la un preț și o vinzi mai scump, mai simplu de atât nu pot să îți explic.

Acum vrei și extras bancar sau cum, ce nu pricepi că se fac bani mulți din minat monede, durează că nu scoți bani pe loc, odată ce ai minat o ți in wallet până îi creste prețul nu o vinzi imediat.
Lasa-ma cu educatia ta financiara.
Educatia financiara nu presupune sa te bagi in mizerii precum "jocuri de noroc", "pacanele", " loterie", "pariuri sportive", "investit la bursa si specula", "investit in criptomonede", "minat criptomonede pe placi video", "concursuri televizate".
Astea sunt cele mai rapide mijloace de cum sa ajungi falit .
Educatia financiara presupune MUNCA si ECONOMISIRE.
Si INVESTIT cu capul in afaceri care chiar iti aduc profit garantat, nu in speculatii sau jocuri de noroc la voia hazardului.
Criptomonedele sunt ca jocurile de noroc, castigi o data, castigi a doua oara, dar a treia oara s-ar putea sa pierzi tot ce ai castigat la ultimele doua dati, plus ca depinde si cum functioneaza piata.
Plus ca eu nu am avut niciodata noroc sa castig la vreun concurs televizat sau joc de noroc. Am incercat cand eram mai mic sa vad cum e si cand vad ca am pierdut din prima, m-am lasat, si imediat am aflat ca toate concursurile televizate si jocurile de noroc de pe lumea asta sunt trucate de cei smecheri, chiar si bursele sunt manipulate de rechinii financiari ca sa castige intotdeauna numai ei, doar ai vazut ce repede s-a stins revolutia " Gamestop" .

La burse, jocuri de noroc, concursuri si chiar si la criptomonede castiga doar cine "trebuie".


Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
Nu stiu, poate ca ar trebui sa tac…
Cu toate astea, ma mananca limba (defect de fabricatie). Mai nene, daca stau si caut pe forumul asta toate postarile/topicurile facute de acest domm, ajung la trista concluzie ca unii chiar traiesc doar pe internet si cauta atentie cu orice pret.

Chiar atat de nasoala e viata unora in realitate? Intreb si eu, da-o dracu’ de treaba, niciunul n’avem o viata de vis dar… sunt chestii care pe mine ma depasesc.

Da, e nasol!
S-au scumpit placile video si consolele PS5 din cauza minerilor de criptomonede!

Si nu-mi convine sa platesc 5000 lei pentru o placa video cand in vremuri NORMALE (adica inainte sa vina urangutanul ala portocaliu la Casa Alba, inainte sa devina Selly celebru, inainte sa se apuce toata lumea de mizerii de la criptomonede, clickbait la videochat) plateam 2000 lei pentru ea.

Inclusiv PS5 ar fi fost mai ieftin daca nu era boul de Trump sa declare razboi comercial Chinei, si daca nu erau milioane de amatori pusi pe facut bani rapid si usor prin minat bitcoini.