Am vazut ca nu exista un thread cu aceasta tema si m-am gandit sa fac unul pentru a nu amesteca micile probleme cu informatiile generale in threadul ''Clubul Series X''. Sa speram ca totusi va fi utilizat la minimum si ca nu vom avea probleme.

Am tot intampinat bug-uri legate de quick-resume. Ar fi in regula ca in viitor sa faca un update si sa putem dezactiva aceasta functie din meniul de compatibility, acolo unde este Auto-HDR si FPS Boost.

In jocurile single-player testate de mine a functionat ok insa patesc frecvent o problema cu Warzone. Ma joc, inchid consola, urmatoara zi o pornesc, intru in Warzone, incarca inca o data jocul, cauta updateuri, fetching profile, etc iar dupa ce astept ca si cum ar intra in mod normal in joc, cand dau start game imi iese complet din joc. Clar la jocurile care-s facute sa fie jucate online nu are cum sa functioneze, chiar daca ramai in meniul principal sau lobby. In cazul Warzone, se intampla sa astept dublu pentru a intra intr-un meci decat daca as fi intrat eu clasic fara Quick Resume.

Am patit o data sa se auda un zgomot metalic deranjant in difuzoare vreo doua secunde iar dupa sa se inchida consola, asta dupa ce a intrat in joc cu quick resume.

Am mutat jocul de pe HDD Extern in memoria interna, problema cu iesitul din joc persista insa nu am mai intalnit situatia in care sa-mi inchida consola.

Sunt multi care se plang de aceasta problema chiar si in jocuri single-player:
https://www.reddit.com/r/XboxSeriesX..._quick_resume/
https://www.resetera.com/threads/is-...es-x-s.370461/
https://xbox-forums.com/threads/opti...fix-it.436758/
etc.

it sounds good in theory buts it’s the worst thing to happen to online xbox games, because closing game doesn’t turn off quick resume for it so if I play an online game I need to keep force turn off my console a few times for it to actually quit the game and allow me to use network features (witch is really bad for it but is the only fix so there’s no one to blame but the software).

Exista o solutie la aceasta problema insa as prefera sa nu trebuiasca aplicata de fiecare data si sa ma lase jocul sa dezactivez Quick-Resume si asa sa ramana.
Inainte sa inchidezi consola, apasati pe butonul de Guide, selectati jocul, apasai meniu, dati Quit Game iar pe urma inchideti consola.