Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
Plecasem azi de acasa chitit sa-mi iau Astro C40. Cand am ajuns la magazin, la o examinare atenta am observat ca produsul este desigilat si dupa o discutie cu un angajat si o asteptare de 5 minute nu mi s-a oferit discount. Am refuzat sa platesc pretul intreg care este cat un Nintendo switch lite si am optat pentru Nacon revolution Unlimited. Ca si prima impresie pot spune clar ca e peste Razer Raiju Tournament. Este unul dintre cele mai bune controllere pentru PS4. O sa ma apuc si de Assasins Creed in curand. Spre rusinea mea am jucat doar prima parte cand s-a lansat la finele lui 2007.
Salut!
Într-adevăr este un controller de excepție, însă, atenție mare la mufa de cablul care intră în controller. Au un mare dezavantaj/sunt sesibile acolo și, din păcate, se defectează des și nu se găsesc în comerț cabluri de schimb, pentru a putea fi cumpărate separat.

Este și o veste bună!
Se pot înlocui gratuit (o data pe an sau ceva de jenul asta) făcând un request direct pe site lor și încărcând dovada plății și poze cu defectul cu o scurta descriere a problemei cu care te confrunți.

Eu am pățit și în ciuda faptului că e un controler excelent când se deconectează din 2 in 2 minute la orice mișcare, devine inutilizabil.

Acum zace în cutia lui, la colecție, fiind înlocuit de dual sense


Trimis de pe al meu SM-G973F folosind Tapatalk