Single post: E3 2021
-
Senior Member
La putin timp dupa ce am revazut toate trailerele de la E3 2021 sunt inca departe de a fi foarte hyped sau dezamagit..
Nu inteleg de ce arati la E3 2020 niste jocuri pentru care imi creezi hype, pentru ca apoi la E3 2021 sa le ignori?
Unde sunt informatii despre: Senua's Saga: Hellblade II, Fable, Bright Memory Infinite, CrossfireX, Diablo IV, Forspoken, Dragon Age, Crimson Desert, Avowed?
--MICROSOFT--
STALKER 2:
Fenomenal, pentru mine universul Stalker inseamna enorm iar ceea ce au aratat mi-a placut foarte mult.
Halo Infinite:
Incep prin a spune ca sunt foarte dezamagit de Halo Infinite. In loc sa-mi arati un demo-tech ca sa repari mizeria de anul trecut tu vii si-mi dai un cinematic de 2 minute si o mizerie de gameplay dintr-un multiplayer absolut banal.
Starfield:
Multa vorba despre foarte putin. Arata extrem de bine intr-adevar si este un lucru pozitiv ca l-au miscat din loc.
Forza Horizon 5:
Totul la superlativ, arata fabulos, dar sunt putin dezamagit de 30fps.. probabil ca va fi un Performance mode ca la toate jocurile de pana acum.
Contraband:
Aceste este un joc care mi-a starnit interesul. Sigur, n-au aratat mai nimic.. dar pentru un oarecare motiv mi-a starnit interesul, I want more.
Redfall + Atomic Heart:
As vrea ca aceste jocuri sa fie o reusita, mi-au captat putin atentia.
Battlefield 2042:
Mi se pare jenant ca dupa ce ignori o parte a comunitatii tale (cei care joaca si SP) sa vii si sa arati o mizerie de trailer de multiplayer ca asta.
Bai, daca tot faci exclusiv multiplayer, pai arata-mi nene ceva care sa-mi crape monitorul, nu roseata aia cu 5 cladiri infipte in nisip.
--UBISOFT--
Mi-a placut foarte mult trailerul dar aici e ca povestea cu lupul... odata patit, nu mai cred pana nu vad gameplay dupa mizeria anterioara.
Far Cry 6:
Il astept, imi place cum arata, este fara indoiala day one.
Rainbow Six Extraction:
De aratat arata ok, dar mi-e teama ca daca va fi doar un survial co-op ma va lasa rece. Mi-as dori foarte mult sa aiba o campanie fie si scurta.
--Square Enix--
Aici e simplu, singurul joc care mi-a captat atentia cat de cat a fost Guardians of the Galaxy.