Quote Originally Posted by galaxic View Post
La cat a crescut numarul de infectari cu varianta Delta, e posibil chiar si de la jumatatea lunii august sa inceapa restrictiile si sa se inchida tot. Ieri a murit unu' de 35 ani, nevaccinat, de la varianta Delta!
Si asta pentru ca multi nu s-au vaccinat , iar numarul vaccinatilor e inca sub 5 milioane. S-au vaccinat momentan cei care fac calatorii prin strainatate sau se duc la meciuri, sali de fitness , cluburi, cinema si concerte, si cateva restaurante si saloane de lux . Adica doar populatia din patura bogata si cea a clasei de mijloc s-a vaccinat. Au mai ramas vreo 14 milioane care nu simt nevoia sa se vaccineze, majoritatea saraci cu venitul minim, care nu-si permit distractiile astea, asa ca nu-i intereseaza.

Trebuia sa se impuna obligativitatea certificatului de vaccinare pentru a intra in supermarkete, restaurante, mall-uri, magazine electronice si fast-food, si sa vedeti ca pana acum aveam minim 10 milioane de vaccinati.
Nu aveai certificat de vaccinare, nu intrai in supermarket, si daca voiai mancare, trebuia sa comanzi online prin Glovo si sa platesti in plus pentru transport.
Nu mai voiai sa platesti in plus, te duceai sa te vaccinezi si aveai acces la supermarket. Asa trebuia procedat.
Se dadea si lege ca toate companiile private si institutiile de stat sa oblige angajatii sa se vaccineze. Care nu voia, afara! Si probabil aveam acum 12-15 milioane de vaccinati.

Dar guvernantii liberali se gandesc numai la alegeri si rezultate electorale si nu pun in prim-plan binele si sanatatea populatiei.Idiotii sunt concentrati pe alegerile de partid si o ard cu texte obosite ca "bubuie economia" , multi sunt cu mintea in vacanta si nu se asteapta ca la toamna-iarna o sa fie MACEL! O sa fie mult mai rau pentru ca varianta mutanta e mult mai agresiva cu cei nevaccinati.
Ceea ce vrei tu se numeste extremism. Fa o excursie pana in china, unde totul e bine si frumos la suprafata si poate iti vei schimba modul de gandire. Nu ai cum sa obligi pe cineva sa se vaccineze, este impotriva drepturilor omului. De aceea a si ramas facultativa vaccinarea....Nu o sa mai fie ca in 2020.