Ma intreb cateodata daca n-ar fi mai bine daca ar imparti seria Assassin's Creed in cinci francize.

Una sa fie strict pe Assassin's Creed (asa cum era trilogia lui Ezio plus Unity si Syndicate), de gen stealth , care sa aiba mecanici de Hitman, dar amplasat strict pe RENASTERE si EPOCA MODERNA.

Una sa fie axata pe PREZENT, cu genul action-adventure, cu arheologii , hipsterii si vanatorii de comori din secolul 21 , in cautare de relicvele civilizatiilor antice , si care sa fie un Tomb Raider combinat cu Uncarthed si cu Far Cry . Si sa bage cate vor ei despre civilizatii precursoare si relicve magice.

Una sa fie axata pe ANTICHITATE si EVUL MEDIU ca Odyssey, Origins, Valhalla, Ryse Son of Rome, For Honor , in care sa fii un razboinic, un viking, un samurai, un spartan, un roman, un egiptean, un cavaler medieval, in care explorezi doar istoria reala a civilizatiilor , fara niciun element fantezist. As prefera sa fie genul action-adventure cu un pic de RPG, dar fara monstri.

Una sa fie axata pe batalii navale precum jocurile AC din Saga lui Kenway in rol de pirat sau capitan englez sau spaniol de corabii. Partea buna e ca deja lucreaza la Skull & Bones.

Si una sa fie axata pe MITOLOGIE, cu elemente RPG, exact in stilul Immortals Fenyx Rising, Dark Souls, Witcher, Dragon Age etc.