Quote Originally Posted by JohnnyUSA View Post
Ai revenit?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Bro, pentru trolleala, emoticoane, mistocareala si comentarii scurte ai la dispozitie Instagram, Tik-Tok, 9GAG, Facebook, Twitter, Discord, What's App si 4Chan.

Poate ai uitat pentru ce sunt forumurile - pentru comentarii, discutii lungi si dezbateri care pentru tine sunt plictisitoare. Ceea ce ma face sa te intreb: ce mai cauti tu si altii ca tine pe aici?

---------- Post added 22-07-2021 at 02:34 ----------

Continuam


In sfarsit mai vad si un articol bun pe Zoso in afara de politica, fotbal, topoare, masini si telefoane.
https://zoso.ro/miliardarul-branson-ajuns-spatiu/
Bucurie mare, aproape inexplicabilă, că a ajuns un miliardar în Spațiu.
În ce Spațiu, și cât a stat acolo? Câteva minute.
Nu m-a impresionat. Nu m-a impresionat pentru că nu văd nimic extraordinar în asta, nici un câștig pentru omenire.

„Misiunea mea este să transform visul călătoriei spațiale într-o realitate – pentru nepoții mei, pentru nepoții tăi, pentru toată lumea”, a scris miliardarul pe platformă, înainte de lansarea rachetei.

Pentru nepoții mei, pentru nepoții tăi, visul călătoriei spațiale e, de fapt, să ieșim puțin în exterior, atât. Degeaba, pentru nimic; cu costuri majore pentru… apropo, “Greta” ce zice de chestia asta? Unde-s ăia cu “pârțurile de vaci omoară planeta”?

Ce a făcut Branson azi? E pionier la ceva, mișcarea aceasta publicitară ajută omenirea cu ceva?

Din păcate pentru el, și pentru toți, nu vom putea părăsi niciodată Planeta Albastră. Nu putem, fizic nu putem. Să ne jucăm, să trimitem 10 oameni câteva luni în spațiu e ok, poate vom face asta. Să trimitem pe bune oameni în spațiu (100 de oameni e un vis nerealizabil), să stea ani, niciodată.

În ultimul timp urmăresc clipurile de pe canalul Common Sense Skeptic.
Recomand canalul, mai ales iubitorilor de Musk.

Câteva episoade dintr-o serie mai extinsă. Doar pentru faptul că suntem oameni, și nu vom putea ajunge pe Marte.
Dacă trecem de radiații, de toate piedicile fizice, rămâne faptul că suntem proști, căpoși, tâmpiți, radicali religios (se spune intrun clip că, deși ai putea selecta o echipă de atei, la un moment dat, în crize mari, omul ca om trebuie să creadă în ceva); suntem “entitled”, “știu eu mai bine”, “nu-mi spune nimeni ce să fac”… îi știți, că tot i-ați văzut în ultimul an.

Până dați click, citez din memorie din clipuri:

“Dacă cineva crede că poate coloniza Marte, de ce nu merge să colonizeze Antarctica, nu zonele de coastă, mijlocul continetului Antarctica? Iar acolo avem aer și apă la discreție, pe Marte nu avem.”

Citat dintr-un articol de presă, Bill Nye: “Nobody goes to Antarctica to raise a family. You don’t go there and build a park, there’s just no such thing.”

“S-a încercat o societate autonomă, 8 oameni închiși într-un terrarium enorm, unde trebuiau să facă de toate, să trăiască ca într-o colonie pe Marte. Au ajuns să se bată între ei pentru mâncare, iar după ce au fost eliberați, nu și-au mai vorbit niciodată.”
AICI, la minutul 12:57. Biosphere 2 (wikipedia link2)
In January 2005, Decisions Investments Corporation, owner of Biosphere 2, announced that the project’s 1,600-acre (650 ha) campus was for sale.
https://www.youtube.com/watch?v=Wctm...onSenseSkeptic

https://www.youtube.com/watch?v=0WbF...onSenseSkeptic

https://www.youtube.com/watch?v=Cjx2...onSenseSkeptic