Răzvan, scuze ca mă bag in discuție, însă, cred ca atât părerea ta cât și a celorlalți este destul de subiectiva. Când spui ca Quick Resume este o funcție super, aceasta poate fi pentru tine, poate pe altul nici nu interesează aceasta opțiune. De asemenea, poate pentru tine sau altul, nu ii pasa de Os-ul din PS5, dar totuși sunt și persoane cărora le place, acest lucru se aplica și pentru forma consolei, mie poate îmi place PS5 ca este futurist și poate îmi displace XSX ca arată precum un subwoofer, dar ma repet, este o părere subiectiva.
Toate aceste lucruri arată ca fiecare gândește subiectiv despre consola, de asemenea ambele au plusuri și minusuri. Nimeni nu bate pe nimeni la fund la nicmic, trebuie sa ne bucurăm ca ambele companii fac o treaba foarte buna, iar din competiție doar noi, consumatorii, avem de câștigat!
Atunci când o persoana face o achiziție se Raportează la persoana lui și la ce dorește sa facă cu acea consola, de asemenea se gândește și la costuri.

Scuze dacă am făcut off-topic, însă consider ca discuțiile de mai sus nu își au rostul și nu fac decât sa pornească un flame gratuit.
Eu felicit Sony și Microsoft pentru ce fac!

Numai bine!

Duminica frumoasa!