Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
La cum se prezinta situatia PS5 o sa devina consola secundara iar XSX consola principala.
Te contrazic, nu exista nici măcar o fărâma de speranța ca acest lucru sa se întâmple in viitorul apropiat. Sunt atâția factori pe care Sony ii are in “curte” iar aceștia nu pot fi doborâți într-un timp atât de scurt.

Uite niște cifre la ora actuala la console vândute:
XSX are 6.5 milioane de console vândute (Xbox One avea in primul an aproape 5 milioane, și știm cu toții ce dezastru a fost la lansare)
PS5 are 10 milioane de console vândute (PS4 avea 7.6 in primul an, având un ajutor din partea MS cu acele “erori”)

Unde mai pui ca, masa de oameni care deține un PS5 (sau care doresc sa cumpere), au avut sau au deja o consola PlayStation. Mai apoi, orice ar spune lumea, exclusivitățile vând console, și din fericire Sony are destul de multe. Dacă avea Sony console la discreție acum probabil aveau 20 milioane vândute (nu exagerez când spun asta, cererea a fost uriașă in timpul pandemiei). Și te asigur ca după conferința de Joi, Sony va crea un Hype uriaș pentru consumatori.

Nu contest faptul ca Microsoft face o treaba buna, ba chiar ii laud, din p.m.d.v. ei fac o treaba excelenta. Eu zic ca in viitor Microsoft va avea cea mai mare baza de utilizatori prin serviciul lor de Gamepass. Însă aceștia vor fi din gameri de PC/Consola, iar cei de pe consola vor fi in scădere, te asigur! Vor fi milioane de console vândute, desigur, însă nu vor detrona niciodată vânzările de console făcute de Sony, cel puțin nu generația asta.

Tot ce am scris mai sus este valabil doar in cazul in care am interpretat ca vorbești la
Modul general și nu la persoana ta, dacă te-ai referit la alegerile tale, atunci tu știi ce e cel mai bine pentru tine.