Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?

  1. #4719 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Salut ATX-MG,

    Am o rugaminte mare si o adresez aici pentru ca sunt convins ca tu vei citi, daca fac ticket la call center sunt convins ca se duce in neant.
    Exista o problema delicata (nu doar la voi, peste tot) cu descrierea jocurilor de Xbox Series, in sensul ca pe site apare o poza placeholder care are acel X de la 'Optimized for Series X' dar in continuare scrie in partea de sus "Xbox One', iar in descrierea jocului apare 'XYZ Xbox One'.

    Sigur, nu e mare lucru, dar ce este clar e ca pe cutiile de jocuri Xbox Series X apare sus doar 'Xbox'.
    Pentru mine personal conteaza foarte mult pentru ca sunt colectionar si chiar daca este Free Upgrade la Series X, tot ce primesc in cutie de Xbox One trimit retur si este neplacut.

    Poti face te rog un request ca pe viitor sa se corecteze treaba asta, pentru a putea stii clar ce anume versiune comandam?
    In cazul de fata Far Cry 6, care carcasa este mai exact disponibila la voi?

    Multumesc mult si scuze de deranj!

    LE: Sunt in continuare uimit de cat de putori au fost astia de la Microsoft si cat de lene le-a fost sa creeze o diferenta sesizabila intre cutii. Cata lipsta de viziune sa ai frate, n-a cerut nimeni cutii cu diamante dar pune ma nene' macar o culoare diferita pe carcasa cum au facut astia de la SONY ca sa stie omul clar ce cumpara..
    Attached Images Attached Images joc.png