Ma bag si eu complet aiurea in discutie, dar sunt super curios de ceva - please don't hate me, nu vreau sa pornim ceva flame, ci e pura curiozitate.

Am jucat cateva souls games (DS3 - neterminat, Bloodborne - neterminat dar eram undeva la 85%, chiar si The Surge 1 si 2 cred ca intra in categoria asta - astea 2 terminate), dar nu ma consider fan, mai ales din cauza mecanicilor pe care le consider foarte prost realizate.

Overall imi plac in reprize si daca ma atrage ceva la el, continui sa joc, mostly pentru sistemul de combat risk/reward.

Revenind acum la acest joc, dat fiind faptul ca dpdv grafic arata ca un joc de PS3 overall, de la geometrie, la texturi, la personaje, animatii, UI si cam tot ce am vazut acolo, mai putin focul de la dragon, ce anume a impresionat atat de mult la ce au aratat (si da, m-am uitat cu atentie la absolut toate cele 15 minute), incat sa fie lumea atat de data pe spate si sa sara cu precomenzile?

Imprumuta elemente de la alte jocuri mai vechi? Face lucruri mai bine decat alte jocuri mai vechi? Aduce chestii noi pe care vi le doreati in alte jocuri si lipseau?