Single post: Battlefield 2042
-
Senior Member
Sa inteleg dupa aproape 40 de ore de Hazard Zone si putin Portal ca cei care au dat jocului note de 4-5 (chiar si 6) provin de pe PC unde sunt probleme?
Battlefield 4 a fost de 50 de ori mai prost la lansare pe Xbox One/PS4.
N-ai cum sa dai asemenea note, cu toate lipsurile de moment alt jocului, ma iertati.
Nu iubesc deloc EA si sunt departe de a le tine isonul, dar eu pe Xbox Series X n-am avut nici o problema tehnica, n-am fost niciodata deconectat, in matchmaking ma baga mereu fara erori, iar ca si performanta la fel, totul merge in 60fps lejer si unele harti arata chiar demential.
De asemenea, cross-play functioneaza excelent, am mereu in sesiune minim 2 coechipieri care joaca pe PC si n-au avut niciodata nici o problema de sync si nici un fel de lag.
Inteleg ca orice titlu Battlefield vine cu preconceptii si asteptari extra, dar pentru mine jocul asta este pana acum foarte tare, va fi un 9 lejer dupa inca ceva updates & tweaks, minim 7-8 acum asa cum este dupa Update 2.
Posibil sa nu inteleg eu valul de hate pentru ca am inceput sa joc dupa day one patch, iar majoritatea meciurilor le am in Hazard Zone care este demential.
What the... daca ma plictisesc de Hazard Zone pot sa joc Conquest, pot sa joc Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2, pot sa joc harti din Battlefield 1942 in 4K@60fps FFS...
Am extras deja 50 data drives, ma duc dupa 25 extractions acum! 
LE: Pe partea de Updates, se stie ca DICE sunt destul de competenti, ma astept numai la lucruri bune si la constant improvements cu fiecare update.
LE2: Sunt convins ca daca jocul se numea whatever... 'Hazard Zone' si era publicat de Konami (random pick), nu lua mai putin de 8.5 cu tot cu problemele de pe PC.