E greu. M-am aventurat intr-o pestera si am dat de un boss. M-a batut mar si am pierdut tot. Daca merg inapoi sa iau ce este al meu, iarasi ma bate. Nu am cum sa trec de faza asta, doar daca abandonez. La summoning nu raspunde nimeni, desi daca ei ma cheama pe mine ma baga in jocul lor. Bineinteles, am luat bataie si eram 3.

Mi se pare cam greoi dodge-ul. Acum nu sunt sigur daca asa e mecanica jocului, ori e de la controller. Parca la PS4 era mai responsive butonul O, fiindca am observat chestia asta si in God of War. Un lucru ce nu imi place e sprint pus pe O si astfel nu mai poti manevra joystick drept, deci camera. Tot am tendinta, la sprint, fie sa apas pe joystick stang, fie sa il dau in fata. Din ce am butonat prin meniu, nu poti schimba setarea asta.

In rest e frumos, chiar daca nu ai idee ce sa faci si unde sa mergi. La un moment dat busola/compas arata doar N si E, daca nu ma insel, si nimic intre, deci nu ai niciun tel. Poate doar sa gasesti NPC sau sa te mai bati cu niste bossi - ceea ce e dificil.

Sper sa mai intre playeri pe summoning incepand de zilele urmatoare ca altfel e jale