Quote Originally Posted by Xander RO View Post
Imi amintesc bine sau in Network test era o clasa numita Enchanted Knight?
Acum vad ca nu se mai regaseste in lista si imi pare rau ca as fi vrut sa aleg acea clasa.

Gresesc undeva?
Enchanted knight s-a transformat in Astrologer acum.

---------- Post added 27-02-2022 at 13:44 ----------

Quote Originally Posted by lucicleric View Post
Multam fain de tip. Am jucat aseara cateva ore bune. Mi-a mai revenit speranta , am schimbat controlul si abia folosesc jump-ul. Also usor usor am inceput sa prind feelingul jocului.
O chestie insa, pana acum pare foarte inutil ideea de a strange chestii de pe jos, nimic din crafting nu pot sa zic ca ma ajuta momentan....probabil doar magul are problema asta?
Trebuie sa gasesti multe cooking recipes. Eu pot face tot felul de sageti care sincer nu ma ajuta. Apropo soparlele au fost inlocuite de niste gandaci stalucitori ce imping un bolovan. Gandacii astia fie iti umplu viata, mana sau dau si spell-uri. Aseara am stat vreo 8 ore in zona cu mlastina si Greyoll's Dragonbarrow. E quest pentru astrologer acolo de la un NPC si in final iti vinde 3 spell-uri. Sunt aproape level 70 si am revenit jos la inceputul jocului sa continui main quest si sunt OP acum. Ii rupi cu astrologer. Inteligenta repede la lvl.50 + Meteorite staff pentru ca face scaling (pana cand gasim ceva mai bun). De asemenea cautat harta pentru golden seed. Pus maxim 2 flask-uri la viata si restul la mana.