Quote Originally Posted by Phi View Post
Vad ca tu vanezi bossii. Ii iei unul dupa altul Eu cand ma intalnesc, fug, mai ales daca am si multe rune in traista.

De abia am reusit sa bat Tree Sentinel, si asta ca am facut upgrade la lupi. Sunt level 46, doar melee, cu o sabie gasita pe la inceput, upgraded la 3+, si pe care am pus un ash of war. Slab echipament. Se vede in lupte. Trebuie sa mai fac niste schimbari ca prea o iau pe coaja
Stai sa vezi cand dai de 2 tree sentinel. Asta din video-ul de mai jos e tatal lor. Realizez cu jocul asta cat de fragil stau cu nervii si-mi aduce aminte de Sekiro. In dungeon-ul Auriza Hero's Grave dai de 2 knights. M-au facut aia sa vorbesc singur. Brutal de greu, multiplayer inexistent cand ai cu adevarat nevoie. Am plecat cu coada intre picioare. In dusmanie e facut jocul asta. Pe cat fain este, egal de stresant. Eu nu am idee ce poti sa le faci la unii bosi daca nu ai vraji si esti alte clase. Daca va intalniti cu Shardbearer Radahn intelegeti ce spun. Efectiv nu poti sta langa el. Am video facut. Sa-l pun pe YT?