Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce se intampla cu Altex / Media Galaxy?
-
02-03-2022 23:11 #4924 SP
Member
sincer eu nu am problema ca nu mi-am luat personal, sincer, vroiam Series X mai mult si am reusit in cele din urma dupa ce au binevoit Altex sa vanda si in afara Bucurestiului.
Dar, pot sa spun sigur, ca dupa ce a aparut Regala la preorder, nu au mai fost oportunitati sa se achizitioneze PS5 sub 3400 pt ca ma gandeam ca pana la lansare poate reusesc sa prind ceva la pret de 2500 sau 2700 varianta cu disc.
Ce spui din Danemarca imi pare mult mai decent. Daca tot te suprataxeaza, sa poti alege pe ce dai banii. Asta era si sugestia mea, daca tot vrei sa pui 1.500 in plus la pret, lasa-ma sa imi iau ce vreau de ei. Poate vreau o boxa, sau o chiuveta sau scutece, sau vodca...de ce nu. Ar trebui sa poti alege.
Trist e ca stiu si cateva persoane care au preferat sa dea bani la samsari decat sa dea 4000 pe bundle. Ca ieseau cu vreo 600 ron mai ieftin si daca isi luau aceleasi jocuri de pe OLX. Asta mi se pare rusinos la situatia asta
Si o intrebare...cat erau bundlurile in Danemarca...800Euro? .. ca la atat a ajuns la noi...de la 500