Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: PS5 - achizitie din Romania
-
04-03-2022 18:53 #7557 SP
Member
Sunt de acord cu razvanrazy !
Declar că am luat consola de la o persoană care a adus 2 bucăți din Germania , fără garanție. Merge ok, dar mereu stau cu teama că poate avea o problemă fie consola, fie un dualsense.
Dacă aș fi luat din magazin la precomandă sau mai târziu când a fost în stoc, eram liniștit și asigurat. Eu am plătit 3000 lei pe ea, varianta cu Disk, undeva prin Aprilie anul trecut.
Consider că acest bundle de la Flanco în total de 3950 lei, la ce oferă, este un preț corect. Puteți vinde sau schimba jocurile incluse, recuperând lejer 700 lei din investiție, iar cardurile sunt necesare pentru experiența Playstation. Deci chiar și în pierdere la schimbul de jocuri ieșiți cu un produs în maxim 3000 lei cu factură și garanție 2 ani.
Părerea mea este că nu trebuie încurajată bișnița, chiar dacă eu nu am reușit și am cedat tentației de a lua consola. Am mai luat de la persoane care aduc din afară cu bon din acel magazin oferit de ei în urma tranzacției, dar nu toți fac asta și oricum nu ne ajută o garanție din altă țară.
Spor la joacă !