Quote Originally Posted by 4_2 View Post
nu aveti un feeling ca jocurile From, desi bune, nu contest, sunt MULT overhyped doar pt ca generatorii de content pot face bani frumosi de pe how to videos, pe cand la alte jocuri e destul de greu daca nu ai deja un canal dezvoltat bine anterior?
Deci dacă înțeleg bine tu zici ca ăștia de la From sunt înțeleși cu “YouTube-rii” sa ne facă noua conținut și sa genereze trafic ? Cu tot respectul, dar prostie mai mare nu am auzit. Eu nu ma joc uitându-ma la alții pe YouTube.
From Software își păstrează rețeta din jocurile anterioare pe care a imbunatatit-o aici foarte mult și cu ajutorul cărora și-au făcut o baza imensa de fani. Jocul asta e imens, are o grămada de chestii care te fac sa mergi mai departe, nu am simțit niciun moment ca sunt plictisit in explorare, tot timpul parca ma împinge ceva de la spate sa merg și mai departe. Momentan din lipsa de timp sunt abia pe la 7% progres, dar am curățat tot din Limgrave și Weeping Peninsula, am scotocit fiecare peștera sau grota [emoji23], și putin din Liurnia. O iau așa pas cu pas [emoji3], sunt level 41, și joc clasa bandit pe dagger Reduvia sau Hookclaw cu un blood build si Uchigatana cu shield ca si rezerva. Nu am simțit niciun moment pana acum sa am probleme mari, doar la Stormhill Evergaol m-am chinuit puțin cu Knight-ul. Jocul îmi place foarte mult, cei 330 lei dați pe joc sunt cea mai buna investiție făcută din ultimul timp si din punctul meu de vedere, jocul asta este top 3 dintre cele mai bune jocuri jucate de mine din totdeauna. Dacă nu chiar va lua locul 1, dar asta mai vedem când ajung spre final cu un prim run.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro