Single post: The Last of Us: Part I (Remake)
-
Senior Member

Originally Posted by
Teo
Only on Playstation poate sa fie pentru doua zile, pentru 10ani sau pentru totdeauna. Nu e nimic gresit in aformatia lor, nu au specificat niciodata ''forever only on playstation''.
Eu faceam legatura cu afirmatia 'nu au fost corecti sa spuna ca la un moment dat va veni un remake pentru PS5'. Asta mi se pare un pic exagerat, cand sa spuna? La aparitia jocului? Cand nici macar PS4 nu exista...
Legat de ce zic eu si mintitul e simplu. Daca merg acum in magazin gasesc Horizon Zero Dawn expus la vanzare. Si scrie pe el 'only on playstation'. Deci e minciuna. Daca ar fi cum ai spune tu, time exclusive, in momentul in care lansezi si pe alta platforma... retragi TOT lotul pe care scrie 'only on playstation'.
Problema mare e alta: nu mai ai exclusivitati sau sunt, cum ai zis tu, exclusivitati pentru o perioada limitata, insa pentru mine e irelevant. Eu cumpar consola pentru exclusivitati. Stiu, multi o cumpara sa joace orice. E ok, fiecare cum vrea, insa raman la ideea mea, personal ma simt inselat si mintit.