@razvanrazy nici eu nu as avea o problema cu remaster/remake daca as si avea jocuri noi, crezi ca nu-s bucuros ca vine remake la Dead Space? Is bucuros dar ar fi fost mai bine un joc nou in serie, eu asa consider, noroc ca sutioul ce a cread seria Dead Space le da in nas la EA cu Calisto Protocol.

Is obosit si de chestia cu RPG-urile cum mai nou toti o dau in RPG, imi este dor de un joc mai simplu axat pe acrtion/adventure pur nu leveling up, grinding, imi prind uneori urechile in meniu cu toate optiunile de upgrade si abilitati.
AC Valhalla nu am mai avut chef sa-l joc, Odyssey mi-a dat burnout, atata level sa faci sa fi capabil sa avansezi si sa te poti bate cu nu stiu ce adversari este obositor. AC a fost super misto, tot ce a fost cu Ezio a fost foarte fain apoi au dat-o tot mai tare-n RPG, mi-a placut si Origins dar cam atata.
Le complica prea tare fara rost, uneori se prelungeste un joc doar de dragul de a fi mai lung.

Nici nu trebuie sa faci jocurile de sute de ore, lumea zicea de Miles Morales ca a fost scurt dar
a fost un joc destul de ok, eu l-am gustat si a avut atata game play incat sa nu devina prea obositor si repetitiv. Se axeaza astia si prea mult pe side missions in jocuri open world tot pt a lungii jocurile.

Nu joc multiplayer fiindca tot asa imi prind urechile in jocurile noi, ce misto si simplu a fost Killzone 2, aveai niscaiva clase, cateva arme si cu asta basta nu sute de customizari si clase ca nici nu mai sti cu ce sa joci.
Sar Wars Battlefront la fel de ok, token-urile alea ce le luai de pe harta mi-au placut, nu trebuia sa fi nu stiu ce ce clasa, cine lua token-ul putea sa piloteze x-winguri sau sa controleze un walker, arme imi puneam dupa ce harta urma sa joc, foarte simplu facut! Battlefront 2 nu l-am mai putut juca, l-au compicat si m-am scarbit.
Nu zic ca tehonologia fata de PS3 nu a avansat si ca lumea este mai pretentioasa dar au avansat si engine-urile, pana iese un joc in Unreal 5 trece si generati asta : ))