Singurele reduceri care exista sunt pentru cei care au Founders. Avand abonament de cand era serviciul in beta, ei primesc un discount de 10 euro daca fac trecerea pe abonamentul cu 3080, platind 90 euro in loc de 100.

Nici la 200 de euro pe 1 an nu cred ca Nvidia isi acopera costurile operationale in totalitate. Sa zici ca un astfel de abonament care iti ofera acces la un rig foarte potent cu care poti juca 4K 120 FPS merita doar 50 pe an este cam tras de par. Fa un calcul cat costa un build complet ca asta si vezi cati ani de abonament echivaleaza (au mai scazut preturile acum, dar chiar si asa).

Trebuie sa mai pui la socoteala si alte beneficii, cum ar fi mai putin zgomot, caldura, consum de curent pentru utlizator si portabilitate (poti juca de oriunde in lume, chiar si de pe telefon, atat timp cat ai banda de net suficienta si serverele nu sunt extrem de departe de acea locatie).

Este cel mai bun serviciu de Cloud gaming la ora actuala. Stadia are HW invechit, Shadow la fel doar ca ei sunt si mai scumpi pentru ce ofera. XCloud nu este inca unde trebuie, poate ei sa rasara mai mult in viitor pentru ca au resursele necesare. Boosteroid sunt o companie de pe meleagurile noastre care fenteaza drepturile de proprietate, nu vad un viitor prea stralucit pentru ei cu fentele pe care le fac pentru a suporta jocurile pe platforma lor, dar sunt inca prea mici pentru a fi pe radarul publisherilor. Singurul dezavantaj al GFN este faptul ca publisherii isi retrag jocurile de pe platforma, asta desi nu ii costa nimic si utlizatorii tot trebuie sa cumpere jocul pentru a-l putea juca. Ei, probabil, isi doresc o cota parte din partea Nvidia.