Mai nu stiu ce sa zic.. eu de-abia am jucat sau am fost interesat de titluri din PS Plus (bag de seama ca acum este acest essential).
In principal am abonament pentru multiplayer. Mi-am luat acum ceva timp, la promotie, niste coduri.. cred ca am pana in 2024 sau ceva.
Nu intentionez sa fac upgrade..

Planurile sunt subtiri per ansamblu. Nu stiu ce-a fost in capul lor si de ce au lansat asa. Mai mai ca iti trebuie si niste grafice ca pentru versiunile jocurilor Ubi$oft. De ce unele titluri si nu altele. Ce merge si ce nu merge si unde. Ce apare, cand intra si ce iese. Si de ce 3 niveluri.
Sau poate s-au simtit sa iasa datori cu un serviciu sa nu spuna ca nu mai aduna un ban. Sau poate nu am urmarit eu bine subiectul si chiar merita.
Totodata este bine ca unii par a gasi valoare in ele.. pana la urma nu suntem toti la fel.

Cat despre titlurile vechi.. premium sau ceva (imi place mult acest cuvant).. eu dupa PS5 nu mai pot juca cu usurinta multe din ele.
Fie din cauza 30 FPS fie din cauza interfetelor, bugurilor, etc.
Un exmplu.. am incercat sa termin AC 3 de curand (si este si remastered).. l-am lasat pe la misiunea 7-8 din 12 daca nu ma insel.
A fost.. ce a fost.. cu bune, cu rele.. la vremea lui.

Dupa ce joci insa niste titluri mai noi si te porcesti la evolutia tehnologica.. melancolia trece repede. Sau poate sunt doar eu asa..
Oferta actuala este destul de generoasa si ea. Multa bataie pe timpul nostru din ce in ce mai pretios..

PS: welcome to digital games and subscription models.