@cosmin1088
Nu vad corelatia nu iti place, nu cumpara, cu distrugerea scopului threadului. Threadul e facut sa se discute, dar cat mai obiectiv. Adica nu sa cauti sa gasesti ce sa-i reprosezi jocului ptr ca de fapt nu iti place pretul. Una e jocul in sine si alta e pretul. Sa explic mai bine: jocul poate sa fie bun, optimizat etc dar prea scump.Faptul ca e scump nu il face mai prost. Poate sa te faca sa nu il cumperi, da, dar jocul in sine, ca produs, poate sa fie bun.

Un al doilea lucru, e vb de inutilitatea plangerilor. Nu de discutia in sine pe un subiect (ptr asta e threadul), ci bla bla asta subiectiv ca nu imi place aia sau aialalta. Degeaba ne plangem aici, daca jocul va fi un succes din pct de vedere financiar. Tot ce putem sa facem e sa ne spunem parerea si apoi sa nu cumparam, sau sa cumparam la un pret redus. Daca te plangi si apoi il iei la 60 70 de euro, esti un ipocrit. Mai bine taci. E alegerea fiecaruia ce face, si e alegerea ta sa nu sustii demersul chiar daca ai putea sa fii in minoritate, sau ai vrea sa il joci day one. Nu e un sistem perfect, dar cam asta avem.

Si mie mi se pare scump, (eu as zice un 40 euro) si am zis conditiie in care, probabil, o sa il iau. Simt nevoia imediata sa il iau? Nu. Dar cine stie pana atunci ? Am destule exclusivitati to catch up.

Cred ca s-a zis asta cumva dar nu cred ca se va reduce mult si repede. TLOU 1 tin minte ca isi mentinuse valoarea in timp. E posibil sa fie si aici la fel. Ceea ce face mai dificil asteptatul. Dar avem din fericire un remaster care inca se poate juca. Si e aceeasi poveste, aceleasi momente.. Remake-ul in principal va aduce o grafica mai noua, si rework la texturi. Jocul se va juca la fel. Din ce stiu, nu a schimbat nivelele, nu a adaugat unele noi, nu sunt arme noi, inamici noi. Ce vreau sa zic e ca nu pierzi nimic. E doar dorinta ptr acel new shining thing daca vrei sa il iei.