Nu recomand suport de TV fix. Mi-am mancat zilele cu astfel de suporti, pana am zis gata! La majoritatea TV-urilor, devine crima si pedeapsa sa lucrezi in spatele lor, trebuie sa dai TV-ul jos ca sa bagi un amarat de cablu HDMI (si nu e usor de dat jos). Also, nu poti sa faci curat, nici macar sa aspiri praful. Asa, cu brat mobil, poti oricand sa-l tragi mai in fata, sa-l pozitionezi mai in lateral (stanga/dreapta), sa-i dai un unghi de inclinare astfel incat sa fie perfect perpendicular pe pozitia ta de vizionare.

Also, recomand sa nu luati niciodata un suport care e in gama de sus/limita a TV-ului vostru. Gen, daca aveti un 55", nu cumparati un suport care tine 30-55", ci unul care tine 50-75". You will thank me later!

Si iarasi important, e cat de bine stie suportul sa mascheze firele. Unele sunt praf, ajungi sa le lipesti cu banda adeziva sau mai stiu eu ce. Altele sunt tubulare si permit sa duci frumos cablurile, de nu se vede nimic.

Eu de exp. pt. cel din living am asa ceva: https://www.emag.ro/suport-tv-de-per.../pd/DSN76KBBM/ (pt. un TV de 85"). Recomand genul, desi cable managementul nu e deloc stralucit... insa e super stabil si te poti juca oricum vrei cu TV-ul. Banuiesc ca fratele mai mic al lui ar fi modelul acesta (Care sa fie OK pentru tine): https://www.emag.ro/suport-tv-de-per...pd/DPJFXTMBM/?