Quote Originally Posted by MRC View Post
Ce stiti de Boosteroid?.
Îți spun eu din experienta proprie la ce e bun Boosteroidul - te face sa-ti cumperi un PC nou cu placa video RTX după o luna.

Jocurile de pe Boosteroid arata mai jenibil decat pe defunctul Google Stadia.
Degeaba ai internet bun, nu te lasă să joci pe Ultra sau nu-ți salvează modificările în setările grafice. Platforma nu știe de exemplu sa-ti restarteze RDR2 cu opțiunile modificate

Pe lângă asta , doamne ferește sa te joci un shooter multiplayer la ce lag are.



Și nici Nvidia GeForce Now nu e mai bun. care arata mai bine și îți permite să duci pe ultra toate jocurile Assassins Creed și Watch Dogs, dar doar pe rezoluție de 1920x1080 și dacă te mulțumești cu 30-40 fps

Am jucat gratuit pe GF Now o vara întreaga , dar când mi-am luat monitor 4k, nu doar ca se mișcă ca un ..... pe ultra la rezoluție 3840x2160, dar nici cu abonament plătit de RTX 3080 nu reușea sa ma duca la 60 fps. Și arata urat.
Iar în setări îmi apărea o placa Tesla nu știu cât, deși eu plătisem abonamentul de 150 lei pt RTX 3080.

Numai de recording sau live stream nu e bun în caz ca vrei sa faci bani din YouTube.

După o luna de testat Boosteroid și Google Stadia cu abonamente, am zis "pana aici", și mi-am luat pc nou.


Cloud gamingul o avea potențial, e bun pentru cine nu are pretenții la 4k și se joaca doar solo pentru poveste , fără live stream.
Dar e abia la început și mai are cale lunga de câteva decenii pana va putea concura cu un pc high-end

---------- Post added 03-12-2022 at 08:07 ----------

Quote Originally Posted by JDoe83 View Post
Despre 3080 nu știu ce să zic, nu folosesc și nici nu voi folosi, e prea mult din punctul meu de vedere.
Lol, ne plângem de RTX 3080 ca e prea mult și consuma mult, desi e deja depasit tehnologic de vreo 2 luni, dar sunt curios ce o sa facem în 2 ani când majoritatea jocurilor AAA vor cere sa ai placi din seria RTX 40 și RTX 50
Sa vezi un RTX 4070 TI cât consuma. Și gen o sa devina un standard poate chiar de anul viitor un RTX 4080.

Jocurile pentru generația a 9-a de console abia de la anu vor deveni cu adevărat next gen, când se vor lansa exclusiv pe PS5 , Xbox SX și pe placi video Nvidia.
În 2024 trebuie sa apara PS5 PRO și Xbox series Z ca să duci jocurile care vor apărea atunci.
Și pe PC jocurile vor fi tot mai pretențioase și mai mâncătoare de resurse.
Ca doar Nvidia va deține monopolul în gamingul AAA pe PC pentru ca doar ea poate sa dezvolte placi video performante capabile sa ducă jocurile cu grafica next gen specifica anilor 2020.

Caz în care ai de ales: Îți iei consola next gen ( Xbox Series X e suficient sa jici toate jocurile AAA de pe piata daca nu esti fanul exclusivitatilor de la Sony) fie PC cu placa RTX seria 40, ori renunti la gamingul AAA, iți iei PC pentru săraci cu placa și procesor AMD și te joci Fortnite și alte jocuri mai indie și cu grafica mai inapoiata.

Gamingul AAA o sa devina un lux de acum înainte.