Quote Originally Posted by Bobby View Post
Ce ai cu EVE-ul ?
Nu am nimic cu EVE. Este un joc care m-a tinut cam jumatate de an prins in fata calculatorului, dar care a inceput sa ma enerveze cand avea nevoie de 27 de zile sa pot upgrada nu stiu ce skill.
EVE-ul este un MMO excelent pentru cei care prefera spatiul, dar WOW mai are sa adauge nave spatiale pe langa fly mount-ul existent si putem sa unim cele 2 jocuri pe un singur server.

Ce ma face sa spun ca WoW ajunge sa bata spre SF ? Dupa Burning Crusade au inceput sa tot urce in lvl, sa creasca damage-ul, tot felu de teleportari pe o planeta dubioasa. Am asteptat cu mult interes cel putin o "denominare" a damage-ului care incepuse sa imi umple tot ecranu de cifre.

Poate sunt eu mai old school, dar mie mi-a placut World of Warcraft cat a fost in versiunea initiala. Am incercat si Burning Crusade-ul dar pur si simplu nu l-am putut digera. Mult timp dupa lansarea lui am preferat sa raman in Azeroth si sa cresc toate tipurile de clase decat sa trec in universul din Burning Crusade, cu toate ca detineam update-ul. Wrath of the Lich King habar nu am ce a adus nou jocului, dar imi e si frica sa aflu.

Oricum WoW este un episod de mult apus din viata mea, de care prefer sa imi aduc aminte cu placere. Poate si din aceasta cauza am hotarat sa ma las inainte de a fi maltratat din dorinta de a pastra serverele pline.