Quote Originally Posted by GabiCutlac View Post
Pt ca jocurile Sony sunt printre cele mai finisate si complete jocuri inca de la lansare si nu deranjeaza asa mult activitatile repetitive, pt ca e placut sa le joci. ...
Eu cred ca le confunzi. Nu exista joc de la Sony care sa nu aibe probleme mari day 1 si sa nu se planga toata lumea ca cei care cumpara day 1 sunt beta testeri. Nu exista.

Faptul ca fanboys Sony trec cu vederea o gramada de neajunsuri pentru ca este un joc time exclusive Sony este partea a 2a.

Hai sa nu incepem o discutie despre jocurile lor, ca sterg cu toate pe jos, inclusiv cu cele care mi-au placut. Si este in regula sa o fac, pentru ca am dat bani pe toate si le-am jucat pe toate (chiar le-am terminat pe toate cumparate) si am dreptul la o parere.
Asa ca daca parerea mea, ca si cumparator si jucator de GoW 2018 si 2022 este ca sunt mediocre (si momentan trag de mine sa termin 2022-u), inseamna ca parerea aia trebuie respectata si daca vrei sa ma faci sa-mi schimb parerea, nu ma ataci ci vii cu argumente. Daca esti capabil de asa ceva (si nu ma refer la cineva anume cand spun asta).

Revenind la Callisto, desi aveam precomanda, am anulat inainte sa-l pornesc, pentru ca am vazurt reviews si am vazut cate probleme are, asa ca voi astepta prima reducere si cele cateva patch-uri si apoi il voi lua.
Din ce am vazut pana acum, desi nu stiu exact cum se simte controlul si combat-ul hand to hand, imi place ce vad si urmaresc cu drag parerile pertinente ale oamenilor care-l joaca.

Este exact problema secolului - daca era exclusiv PS, era o capodopera.
Daca era joc open world cu 100h, nu era ok, pt ca avea content pus de umplutura. Daca e doar un shooter de coridor, fara explorare si axat doar pe poveste, nu este in regula.

Un lucru e clar. Nu toate jocurile sunt pentru toata lumea. Iar in cazul asta, din ce am vazut eu pre-launch, au livrat ce au promis, spre deosebire de alte jocuri.

Mai departe, o sa vad si eu cand o sa-l joc.