Quote Originally Posted by mamurom View Post
greșit . conform legii dacă produsul e schimbat cu unul nou are o noua garanție. daca e reparat - adus la starea inițială de funcționare - atunci își continuă garanția. iar dacă se repara de 3 ori cu același defect ai posibitatea sa ceri unul nou sau banii.
Nu am mai auzit de asa ceva. Cum adica, iti ofera garantie noua de 2 ani pt noul produs, chiar daca pe cel vechi il aveai de 1,5 ani; doar pt ca a fost schimbat? Eu zic ca ai fost un caz special avand bundle oficial de la Sony, si nu mizerile create de ai nostri.

Eu de exemplu am de la emag, doar consola, in octombrie face 2 ani, si am luat acum 1 luna inca 1 an garantie extinsa ca deja face hardul cam urat plus ca a dobandit si coil whine de cateva luni. Am luat special doar pt simplul fapt sa imi dea alta consola, si sper ca noua, desi sunt sigur ca o sa am ceva contre cu ei. Iar dupa ce mi-o schimba, cu siguranta primesc doar garantia ramasa.

Pentru problema cu controller-ul : am citit tot aici ca multi au trimis la altex, ca si la emag, doar maneta si au primit alta la schimb noua. Asa am procedat si eu, am sunat si la emag si la depanero si mi-au spus ca vor consola cu totul, dar le-am trimis doar maneta, si mi-au dat alta.
Cred ca cer tot pachetul doar daca este bundle oficial de la sony, ca cel ratchet and clank sau god of war ragnarok. In magazin nu m-as duce, ca tot la fel, din ce am citit aici, multi s-au plans de anagajati, deoarece fiecare magazin are propriile reguli.