Single post: Tigara electronica
-
26-08-2009 23:19 #1493 SP
Junior Member
Iata ca sa facut 1 luna de cand m-am lasat de analoage.
Cateva pareri dupa 1 luna de fumat digitale:
- La inceput eram un pic speriat de fiabilitatea acestor tigari. De 1 luna de cand bag aburi in mine nu mi-a picat nici un atomizor, nici o baterie, nimic. De obicei folosesc un atomizor, si bag cu el pana numai "presteaza" asa bine, dupa care il las 2-3 zile scufundat in PG ( multumiri pe aceasta cale lui Maddoc pentru sfaturi, lichide si retete ).
- Lichidele... Cred ca am deja vreo 200-300 ml de lichid in penarul pe care il folosesc drept trusa DIY. La inceput am facut tot felul de combinatii si arome. Toate in sa se pare ca ma "lesina" dupa o scurta perioada de timp si ma intorc la clasica aroma tabaco. Singura aroma pe care se pare ca o tolerez mai bine este English Toffee ( de la LorAnn ). Mai astept niste arome noi de la flavourart.it ( am dat din intamplare peste el cautand arome pe net ) sa vad poate gasesc ceva care imi place. O mare realizare este sa gasim aroma de "tutun", in momentul de fata este un adevarat quest pt gasirea retei perfecte.
Mi-am facut si stock de lichid TW de 36mg unflavored, dar nu prea mai stiu cum sa il combin. Tabaco si english tofee se pare ca sunt singurele pe care pot sa le fumez o zi intreaga fara sa ma lesine. Mentionez ca stau cu tigara in gura toata ziua 
Un top al aromelor preferate de mine:
1 - Tabaco
2 - English Tofee
3 - Cola
- Am disperat-o pe nevasta-mea cu sticlele, sticlutele si pipetele mele. Fumatul asta electronic parca e o boala mai grea decat fumatul analog. Nu e zi sa nu mai experimentez o combinatie de arome, sa mai curat un atomizor etc... Ce ma mai enerveaza este evidenta cartuselor. Uit ce am pus in ele si cu mirosul nu e chiar asa usor sa le identific.
Poate ca nu am gasit aroma perfecta pentru mine, poate ca pierd prea mult timp cu aceste tigari, dar imi place la nebunie si nu regret 
Abureala placuta la toata lumea