Eu nu spun ca nu vor sa livreze/vanda, Doamne fereste.

Pe mine, ma deranjeaza practicile astea de a lua precomenzi la kg stiind ca oricum tu ai un stoc limitat. Asta o numesc eu lacomie si o practica lipsita de respect fata de client. Si nu, nu numai eMag procedeaza asa.

Tocmai d’asta, eu nu platesc vreodata in avans, mai ales cand vine vb de eMag. Am dat precomanda cu plata la Easybox tocmai pentru a nu ma simti de *** daca as fi ramas si “f..t si cu banii luati” day one. Cum au patit multi altii. Nu suport astfel de practici si nu girez. Dar, asta este punctul meu de vedere. Altii, sunt liberi sa procedeze cum considera.

PS: o practica corecta mi se pare sa iei precomenzile in functie de stocul alocat si garantat fizic. In momentul in care s-a depasit cifra, opresti precomenzile.
PS2: cat despre Amazon, eu personal, cred ca nu sunt lasati in RO, pentru ca ar strica afacerile unora din “politichia” autohtona. eMag-ul chiar ar avea nevoie de un competitor serios, in felul asta, si-ar mai indrepta ochii si catre client si l-ar trata cu un minim de respect. Cat timp detin monopolul, ii doare la cuc. My 2 cents.

Sent from my iPhone using Tapatalk