Single post: Black Friday 2023

1. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu zic sa fiti atenti si la Amazon. De exp. in tot anul 2023, cele mai mari reduceri (reale, nu vrajeli), le-am prins la Amazon.de. In special de Prime Days. Stiu, multi dintre voi probabil nu aveti Prime si va intrebati daca merita. Eu va pot da exemplul meu, care de Prime Days am facut economii de vreo 300 de euro (fata de preturile normale, care oricum erau mai mici decat pe eMag, Altex & Co.). Prin urmare, 9 Euro / luna sau cat mai e Prime-ul (si aveti inclus si Prime Video), eu zic ca nu e rau deloc. Nu veti beneficia de toate avantajele Prime (din tarile civilizate), dar oricum de cand au livrare gratuita (peste 49 euro daca nu ma insel), e altceva.

Anul acesta si pe Amazon (vorbesc de Germania, de unde cumpar de obicei), Black Friday va fi in perioada 17 - 27 Noiembrie. Deci dupa cum se vede, nici la ei nu mai tine o singura zi. Nu suntem doar noi mai cu mot.

Cat despre preturi/reduceri fake, acestea in zilele noastre mai sunt doar pentru cei care nu stiu sa caute un price history. Sau care vor un anumit produs dar nici macar nu s-au obosit sa-si noteze preturile din restul anului. Pentru toate celelalte, exista Keepa,com, exista Pricy, exista price.ro, compari.ro, etc...
    Attached Images Attached Images lu_herobanner_sub_1_desktop_en_1500x200.png