Refuz sa citesc un review sau o parere in care un joc functional dpdv tehnic ia nota 4.
Daca intr-adevar este o campanie atat de slaba cum spun ei, sunt de acord cu notele de 6, hai 5 poftim, dar niciodata cu 4.

Nota 4 o dai unui joc nefunctional dpdv tehnic cum a fost la inceput Anthem, in care nu poti avansa in gameplay pentru ca iti crapa, sau doar in cazul in care esti un retardat de reviewer care nu intelege nimic dintr-un sistem de notare al unui joc.

Pana la 5 totul tine de functionalitate si de integrare a modurilor de joc, de la 5 in sus incep criteriile legate de design si subiectivitate.
Promit 15 harti de multiplayer si 10 moduri de joc si livreaza doar 5 harti cu 3 moduri de joc, pedepseste-i, da-le 4!
Momentan daca jocul porneste, nu crapa, se poate termina campania, are o poveste spusa, fie si extrem de prost, pleaca cu notarea de la 5 in sus.
Daca are un multiplayer de 8, il scoti la un 65-70 overall, adica un joc dedicat unei comunitati de multiplayer cu o campanie proasta. We can live with that, nu trebuie sa ne placa la toti de Price.

Hai, mai au de macelarit si Avatar ca e facut de Ubisoft si gata, isi incheie cu success un an de facut review-uri la comanda, sa nu cumva sa aiba Zelda sau Baldur's Gate vreun contracandidat...